Chcem ponuku

6+1 tipov ako rýchlo predať nehnuteľnosť

Predaj bytu alebo rodinného domu si vyžaduje správne naplánované kroky, hlavne ak z toho chcete vyťažiť čo najviac a predať ju čo najskôr. Realitám sa venujeme 8 rokov, počas ktorých sme kúpili a predali stovky nehnuteľností. Za tento čas sme nazbierali užitočné informácie, ktoré sme sa rozhodli spí [...]

Otvoriť

Zmena bývania: Ako zároveň predať starú a kúpiť novú nehnuteľnosť

Pod výmenou nehnuteľnosti sa chápe predaj aktuálnej a kúpa novej nehnuteľnosti, kde obe tieto činnosti prebiehajú súčasne. Výmena môže nastať napríklad pri presťahovaní do väčšieho bytu alebo rodinného domu, pri zmene lokality alebo ak vám vaše terajšie bývanie nevyhovuje. Ako predať nehnuteľnosť a [...]

Otvoriť

Ako predať nehnuteľnosť s úverom?

Záložné právo v prospech úverovej banky na nehnuteľnosti nemusí ihneď znamenať problém. Je bežné, že ľudia predávajú byty či domy, aj keď ešte nesplatili úver. Ako postupovať, ak chcete predať nehnuteľnosť s úverom? 

Otvoriť

Ako sa poistiť, aby predaj nehnuteľnosti dopadol na 100% dobre

Predaj nehnuteľnosti je významný milník v živote každého majiteľa bytu alebo domu.

Otvoriť

Reakcia REINS na COVID-19

Za posledných 30 dní sa takmer každému Slovákovi významne zmenil život. Naše dni sú ovplyvnené neviditeľným protivníkom s označením COVID-19, ktorého dopady sa ťažko predvídajú a kontrolujú.

Otvoriť

Ako prebieha dedenie nehnuteľnosti a jej následný predaj (Rozhovor)

Dedenie majetku je bežná vec, s ktorou sa stretne takmer každý z nás. Nie všetci ale vieme, čo také dedenie obnáša.

Otvoriť

Najdôležitejšie otázky, ktoré by ste sa mali spýtať pri výbere realitného makléra

Ak sa chystáte predať nehnuteľnosť a robíte tak po prvýkrát v živote, pripravili sme pre vás zopár dôležitých otázok, ktoré treba položiť pri výbere správneho realitného makléra. Teda v prípade, že si chcete ušetriť čas i nervy a rozhodli ste sa ponechať tento (častokrát zdĺhavý) proces profesionálo [...]

Otvoriť

Ako na investovanie do nehnuteľnosti? Nad týmito faktormi by ste sa mali zamyslieť

Súčasný stavebný boom a markantný nárast cien nehnuteľností v niektorých lokalitách a mestách v SR podnecuje mnohých drobných investorov k tomu, aby si ako investíciu do budúcnosti, poistku na dôchodok zaobstarali byt, resp. rodinný dom.

Otvoriť

Dá sa nehnuteľnosť predať cez internet, alebo radšej zvoliť klasický spôsob predaja?

Možno ste už niekedy predávali nehnuteľnosť, alebo hľadáte spôsob akým ju začať predávať. Pre väčšinu ľudí ide o najväčšiu transakciu v živote a zažije ju takmer každý občan Slovenska. Nasledujúce porovnanie tradičných spôsobov predaja s tými novými digitálnymi by malo pomôcť správne sa rozhodnúť.

Otvoriť

22 poschodí a 137 bytov – REINS bude predávať nový rezidenčný projekt v centre Bratislavy

REINS Development sa stal obchodným partnerom projektu Discovery Tower. Náš skúsený tím už začal práce na strategickom nastavení predaja a marketingu.

Otvoriť