Chcem ponuku

Sťahovanie bez stresu!

Sťahovanie bez stresu!

Otvoriť

NA ČO SA (NE)ZAMERAŤ PRI OBHLIADKE NEHNUTEĽNOSTÍ

NA ČO SA (NE)ZAMERAŤ PRI OBHLIADKE NEHNUTEĽNOSTÍ

Otvoriť

Sviatočná výzdoba a trendy roku 2022

Typy a rady pre domácu dekoráciu a jej správne uskladnenie

Otvoriť

STE PRIPRAVENÝ NA KÚPU NEHNUTEĽNOSTÍ?

5 OTÁZOK, KTORÉ BY STE SI MALI POLOŽIŤ PREDTÝM, AKO SA DO TOHO PUSTÍTE

Otvoriť

Je výhodnejšie kúpiť nový alebo starší byt?

Pri výbere bytu stojíme vždy pred dôležitou otázkou. Oplatí sa kúpiť starší a zrekonštruovať ho alebo si radšej vybrať byt v novostavbe? Rozhodnutiu by malo predchádzať dôkladné zváženie charakteristík jednotlivých typov bytu, a tiež budúcich zámerov kupujúceho. Okrem toho vám prezradíme, že existuj [...]

Otvoriť

Kúpa družstevného bytu

Máte možnosť kúpiť byt v družstevnom vlastníctve, ale neviete čo to presne unamená? Je táto kúpa výhodná? A prečo sú družstevné byty výtazne lacnejšie ako byty v osobnom vlastníctve?

Otvoriť

Ako predať nehnuteľnosť, v ktorej žijú domáce zvieratá?

Takmer všetci milujeme domáce zvieratá, čo ukazuje aj prieskum, že sme spolu s bratmi Čechmi národ psíčkarov a mačiek. Avšak mať v byte domáce zviera so sebou prináša aj komplikovanejší predaj a preto je potreba sa naň poriadne pripraviť. Pripravili sme si pre Vás rady, ktoré Vám predaj uľahčia.

Otvoriť

Ako vznikajú a zanikajú vecné bremena

V predchádzajúcom článku sme sa oboznámili s pojmom "vecné bremená" a v stručnosti sme si ich opísali. V nasledujúcom článku sa pozrieme hlbšie na to, ako vznikajú a zanikajú a na čo si pri dať pozor pri kúpe takejto nehnuteľnosti.

Otvoriť

Družstevný byt a jeho predaj

Byty v družstevnom vlastníctve sú v posledných rokoch veľmi obľubené, ale niet sa čo diviť, ich cena je výraznejšie nižšia, ako cena bytu v osobnom vlastníctve. Ako prebieha predaj dužstevného bytu a na čo si dať pozor?

Otvoriť

Kroky, na ktoré nemusíte myslieť, ak sa rozhodnete predať nehnuteľnosť REINS

Premýšľate nad predajom nehnuteľnosti, ale odrádza Vás celý zdĺhavý proces predaja, ktorý sa môže predĺžiť aj na niekoľko mesiacov? Našťastie existuje možnosť výkupu nehnuteľnosti, ktorú ponúka naša spoločnosť.

Otvoriť