Chcem ponuku

Predaj a kúpa nehnuteľností - Praha, Brno, Bratislava

Leto je obdobie, kedy sa trh s nehnuteľnosťami tradične oživuje. Teplé počasie a letné dovolenky vytvárajú ideálne podmienky pre obhliadky a hľadanie nového domova. Praha, Brno a Bratislava patria k lokalitám kde spoločnostť REINS momentálne pôsobí. Ak plánujete predaj alebo kúpu nehnuteľnosti počas [...]

Otvoriť

Na čo by ste sa mali skutočne zamerať pri hľadaní nehnuteľnosti?

Pred samotným hľadaním vášho nového bývania Vám doporučujeme spísať si zoznam, čo by nehnuteľnosť a jej okolie mali spĺňať. Takto presne viete, čo hľadáte. Veľa úložného priestoru? Miestnosť na uskladnenie potravín? Dobrá dostupnosť verejnej dopravy?   

Otvoriť

7 dôvodov, prečo kúpiť nehnuteľnosť s REINS

Nájsť ideálny domov nie je jednoduchá úloha. Je to naozaj balansovanie medzi potrebou kvality a záruk, rozpočtovými požiadavkami a túžbou predávajúceho po prehľadnosti.

Otvoriť

Kúpa nehnuteľnosti od spoločnosti REINS?

Chystáte sa kúpiť nehnuteľnosť a chceli by ste zhodnotiť ponuku spoločnosti REINS? 

Otvoriť

Prvá kúpa nehnuteľností? Čo by ste mali vedieť pred samotnou kúpou

Keďže trh s bývaním sa naďalej stabilizuje a zdá sa, že sadzby hypoték majú klesajúcu tendenciu, záujemcovia o prvé bývanie sa chcú pustiť do vlastníctva nehnuteľnosti. Kúpa nehnuteľnosti však zahŕňa viac než len výber a predloženie ponuky. Oveľa viac.

Otvoriť

Ako vyšperkovať predaj nehnuteľnosti počas jarnej sezóny

Jar prišla, vzduch sa otepľuje. Zaujíma vás, kde sa nachádzajú vaši kupujúci?

Otvoriť

Prečo robíme to, čo robíme už 10 rokov a stále pokračujeme

Pred desiatimi rokmi bola spoločnosť REINS založená na základe predpokladu, že ľudia by mali mať možnosť predať a kúpiť nehnuteľnosť na niekoľko kliknutí. 

Otvoriť

Realita pri kúpe prvej nehnuteľnosti v súčasnosti

Po rokoch kolísania trhu s nehnuteľnosťami sa tí, ktorí kupujú nehnuteľnosť po prvýkrát, ocitnú v určitej neistote: sledujú kolísanie hypotekárnych úrokových sadzieb a predpovedí cien nehnuteľností, zatiaľ čo predávajúci zostávajú bokom - aspoň zatiaľ.

Otvoriť

Poďme organizovať!

Doma máte ešte stále vianočnú výzdobu?  

Otvoriť

Sprievodca predaja nehnuteľnosti v 10 krokoch

Predaj nehnuteľnosti je dôležitým krokom v živote každého človeka. Táto činnosť znamená začiatok novej kapitoly, ktorú sa často snažíme urobiť v čo najkratšom čase, a to pokiaľ možno bez nástrah. Predaj čo najrýchlejšie a za čo najlepšiu cenu sú hlavnými cieľmi všetkých majiteľov nehnuteľností. Na z [...]

Otvoriť