Chcem ponuku

7 dôvodov, prečo kúpiť nehnuteľnosť s REINS

Nájsť ideálny domov nie je jednoduchá úloha. Je to naozaj balansovanie medzi potrebou kvality a záruk, rozpočtovými požiadavkami a túžbou predávajúceho po prehľadnosti.

Nie je prekvapením, že hľadanie správnej nehnuteľnosti na kúpu často sprevádza stres a frustrácia. 

Spoločnosť REINS vám pomôže zbaviť sa stresu z tohto procesu a urobiť ho jednoduchším, rýchlejším a efektívnejším. Chcete vedieť ako? Tu je 7 skvelých dôvodov, prečo kúpiť nehnuteľnosť so spoločnosťou REINS.


1. Najvyššia kvalita ponuky

Keď ide o kúpu a predaj nehnuteľností, nebezpečenstvo, že naletíte podvodníkom alebo stratíte drahocenný čas, je hneď za rohom. Naša platforma pre inzerciu tieto riziká odstraňuje a zabezpečuje najvyššiu kvalitu každej ponuky.

Všetky nehnuteľnosti na predaj pochádzajú od dôveryhodných predajcov, ktoré vopred vybral tím REINS, pretože im - rovnako ako nám - ide o vaše najlepšie záujmy.


2. Overené ponuky nehnuteľností

Nejasné ponuky, nekvalitné fotografie a informácie, ktoré nezodpovedajú skutočnosti? Na to všetko zabudnite! REINS vám ušetrí námahu s vyhodnocovaním spoľahlivosti každého inzerátu.

Každý inzerát pred zverejnením analyzujeme, aby sme sa uistili, že obsahuje fotografie vo vysokom rozlíšení, presné informácie a užitočné detaily, ktoré vám pomôžu pochopiť, či ide o nehnuteľnosť vašich snov. Na kvalite inzerátov nám záleží, sľubujeme, že vás neprekvapia žiadne nepríjemné prekvapenia.

3. Inovácie, ktoré prinášajú rýchlosť a transparentnosť

Na slovenský a český realitný trh sa snažíme neustále prinášať technologické inovácie. Dávame si záležať na tom, aby mala každá inovácia skutočnú pridanú hodnotu pre klienta.

Vďaka nášmu systému AVM vieme pre klienta do pár hodín určiť trhovú cenu nehnuteľnosti s presnosťou pár stoviek eur. To nám umožňuje ponúknuť najlepšie ceny za okamžitý predaj nehnuteľnosti do pár hodín od odoslania žiadosti. Transakčný proces aj realizácia rekonštrukcií sú vďaka automatizácii procesov prehľadné, veľmi rýchle a spoľahlivé.

4. REINS: váš zrekonštruovaný domov

Ak je pri ponuke nehnuteľnosti napísané “ V NAŠOM VLASTNÍCTVE”, znamená to, že sa pozeráte na nehnuteľnosť vo vlastníctve spoločnosti Reins. Áno, pretože aj my kupujeme nehnuteľnosti, potom ich s pomocou nášho tímu odborníkov kompletne rekonštruujeme, aby sme ich potom opäť predali ako byty/domy na kľúč.

V podstate vám vytvoríme domov vašich snov, ktorý si môžete kúpiť za garantovanú cenu.


5. Potrebujete úver na bývanie? Žiadny problém!

Pokiaľ ide o pomoc, predstavte si, aké by to bolo príjemné, keby ste sa nemuseli obávať byrokracie spojenej so žiadosťou o hypotéku. Reins Vám pomôže aj s týmto.

Jeden z našich špecialistov sa postará o zhromaždenie všetkých potrebných dokumentov, monitorovanie priebehu vybavovania vašej žiadosti a riešenie konkrétnych požiadaviek banky. Získanie úveru na bývanie tak už nebude problém!


6. Vaša vysnívaná kuchyňa je vzdialená len jedno kliknutie

Ponúkame aj možnosť zariadiť si kuchyňu vo svojom novom domove podľa riešenia navrhnutého počas virtuálnej prehliadky.

Kuchynské linky sú navrhnuté od renomovaného výrobcu DECODOM, môžete si vybrať farebnú kombináciu a dodanú ju môžete mať ešte v procese prepisu bytu za zvýhodnenú VIP cenu.

V krátkom čase vstúpite do svojho nového domova a už tam nájdete všetko, čo potrebujete, aby ste v ňom mohli žiť tak, ako ste vždy snívali.


7. Celý tím vždy po vašom boku

Kúpa nehnuteľnosti by mala byť nezabudnuteľným zážitkom. Preto je veľmi dôležité zveriť sa do rúk profesionálov v odbore, ktorí sú ochotní stáť pri vás a odpovedať na všetky vaše otázky alebo riešiť prípadné problémy.

Náš špecializovaný podporný tím je vám k dispozícii vo všetkých fázach procesu kúpy a predaja, od výberu ideálneho bytu alebo domu až po prípadnú žiadosť o úver na bývanie.




Pokračujte v čítaní