Chcem ponuku

Najdôležitejšie otázky, ktoré by ste sa mali spýtať pri výbere realitného makléra

Ak sa chystáte predať nehnuteľnosť a robíte tak po prvýkrát v živote, pripravili sme pre vás zopár dôležitých otázok, ktoré treba položiť pri výbere správneho realitného makléra. Teda v prípade, že si chcete ušetriť čas i nervy a rozhodli ste sa ponechať tento (častokrát zdĺhavý) proces profesionálo [...]

Otvoriť

Ako na investovanie do nehnuteľnosti? Nad týmito faktormi by ste sa mali zamyslieť

Súčasný stavebný boom a markantný nárast cien nehnuteľností v niektorých lokalitách a mestách v SR podnecuje mnohých drobných investorov k tomu, aby si ako investíciu do budúcnosti, poistku na dôchodok zaobstarali byt, resp. rodinný dom.

Otvoriť

Dá sa nehnuteľnosť predať cez internet, alebo radšej zvoliť klasický spôsob predaja?

Možno ste už niekedy predávali nehnuteľnosť, alebo hľadáte spôsob akým ju začať predávať. Pre väčšinu ľudí ide o najväčšiu transakciu v živote a zažije ju takmer každý občan Slovenska. Nasledujúce porovnanie tradičných spôsobov predaja s tými novými digitálnymi by malo pomôcť správne sa rozhodnúť.

Otvoriť

22 poschodí a 137 bytov – REINS bude predávať nový rezidenčný projekt v centre Bratislavy

REINS Development sa stal obchodným partnerom projektu Discovery Tower. Náš skúsený tím už začal práce na strategickom nastavení predaja a marketingu.

Otvoriť

Bodka za rokom 2017 – Vyhodnotenie a predstavenie nového brandingu na vianočnom večierku v Budapešti

V decembri 2017 sme absolvovali veľmi milý, pracovný výjazd do Budapešti. Akcie sa zúčastnili všetci členovia nášho tímu. Bývali sme v historickom centre mesta a užili sme si krásu a atmosféru vianočnej Budapešti.

Otvoriť