Chcem ponuku

Ako sa poistiť, aby predaj nehnuteľnosti dopadol na 100% dobre

Predaj nehnuteľnosti je významný milník v živote každého majiteľa bytu alebo domu.

Nehnuteľnosti v sebe ukrývajú veľkú finančnú hodnotu, vytvorili sme si k nim citový vzťah a mnohí z nás musia počas predaja vyriešiť zároveň aj svoje nové bývanie.

Pocit istoty je jednoducho pre predávajúcich aj kupujúcich priorita.

Akú máte istotu, že záujemca nehnuteľnosť naozaj kúpy?

Veľmi aktuálnou témou počas pandémie je schvalovanie hypotekárnych úverov. Väčšina záujemcov o kúpu vašej nehnuteľnosti budú nehnuteľnosť kupovať na hypotéku. To znamená, že budú banku žiadať o schválenie hypotéky na kúpu vašej nehnuteľnosti. Podľa štatistík sa zamietne takmer polovica takýchto žiadostí. Z pohľadu predajcu nehnuteľnosti je to nepríjemná situácia, kedy de facto začínaťe s predajom nanovo. Prísť o klienta, s ktorým ste už absolvovali obhliadky a dohodli sa na cene je vždy nepríjemné.

Naopak s REINS máte vždy záruku, že od vás nehnuteľnosť kúpime. Sme firma s dlhoročnými skúsenosťami a kapitálom, takže s nami podobný scenár nehrozí. S nami čakať na schválenie úveru bankou nebudete. Naopak, môžete sa s istotou spoľahnúť, že naša ponuka platí a vy sa tak môžete plne sústrediť na ďalšie kroky vo vašom živote. REINS zoberie všetky starosti a riziká s predajom nehnuteľnosti na seba. Práve istota a jednoduchý proces sú výhody, ktoré majiteľom nehnuteľností ponúkame.

Viete, kedy nehnuteľnosť predáte? 

Veľkou neznámou pri predaji nehnuteľnosti sú termíny. Neistotu vytvára práve fakt, že pri klasickom predaji nehnuteľnosti neviete, kedy nehnuteľnosť naozaj predáte a kedy budete mať peniaze na účte. Ak máte na predaj nehnuteľnosti naviazané iné udalosti, tak sa môžete dostať do časovej tiesne, počas ktorej už bude vaše rozhodovanie ovplyvnené nežiadúcimi okolnosťami.

Vedieť presne a s istotou kedy nehnuteľnosť predáte a kedy dostanete peniaze na účet, vám umožní plánovať do detailu ďalšie kroky. Napríklad rezerváciu nehnuteľnosti, do ktorej sa chcete presťahovať alebo vyplatenie príbuzných.

Jednoduchý predaj nehnuteľnosti s našou spoločnosťou ponúka riešenie práve na tieto problémy. Termíny predaja vám vieme prispôsobiť podľa potrieb. Pri predaji je možné si určiť presný dátum realizácie a dokonca je možné v nehnuteľnosti zostať určitú dobu bývať, napríklad kým čakáte na dokončenie vášho nového bývania alebo vysťahovanie sa pôvodných majiteľov.

Viete, komu nehnuteľnosť predávate? 

Ďalšou neznámou sa pri predaji stáva nový majiteľ – cudzia osoba, ktorú ste pravdepodobne nikdy predtým nevideli. Aj keď nejde o najväčší problém neistoty pri predaji nehnuteľnosti, určite by bolo príjemnejšie, vedieť sa na 100% spoľahnúť, že osoba s ktorou vstupujete do nového obchodného vzťahu je dôveryhodná.

V REINS sa snažíme riešiť túto situáciu viacerými spôsobmi. Sme normálni ľudia a neschovávame svoje tváre pred verejnosťou. Transparentnosť našej spoločnosti a služieb bola pre nás vždy základ.  Na Google alebo Facebooku si môžete prečítať desiatky referencií od spokojných klientov, ktorým sme pomohli vyriešiť predaj nehnuteľnosti. Na trhu pôsobíme dlho a sme stabilná spoločnosť, ktorá tu pre vás bude aj o niekoľko rokov.

 

Pri predaji nehnuteľnosti sa na nás môžete úplne spoľahnúť. Nechajte si vypracovať nezáväznú cenovú ponuku. Ak s ňou budete súhlasiť, tak predaj svojej nehnuteľnosti môžete považovať za vybavený.

 

Pokračujte v čítaní