Chcem ponuku

Ako nafotiť nehnuteľnosť pred predajom

Chystáte sa na predaj nehnuteľnosti? Kľúčom k úspešnému predaju je dokonaly inzerát a kvalitné fotografie, ktoré by mali prezentovať nehnuteľnosť v čo najlepšom svetle. Ako ale takéto fotografie spraviť? Poradíme Vám! 

Otvoriť

Predaj bytu s hypotékou

Rozhodli ste sa, že predáte svoj byt, ale splácate naň hypotéku? Možno by ste mali vedieť, že predaj bytu s hypotékou nie je žiadnou veľkou prekážkou a postup predaja je takmer totožný, ako bez hypotéky. Aké možnosti predaja nehnuteľnosti s hypotékou existujú? 

Otvoriť

Home staging - 4 rady

Home staging - čo to je?

Otvoriť

Dedičstvo - alebo na čo si dať pozor?

Keď nám zomrie milovaná osoba, väčšinou po sebe zanechá dedičstvo, ktoré občas prináša nejasné a nepríjemné úskalia. Na čo si teda treba dať pozor, aby ste na konci dedičského konanie neostali zúfalý a bezradný? 

Otvoriť

Predaj nehnuteľnosti s REINS

S predajom nehnuteľnosti prichádza časovo náročné obdobie a s ním spojené aj mnoho stresu. Venovať sa potencionálnym záujemcom a za každým sa snažiť prezentovať byt v čo najlepšom svetle, okrem toho nikdy nemáte istotu, či daný záujemca reálne Vašu nehnuteľnosť kúpi a tak sa predaj môže predĺžiť na [...]

Otvoriť

3+1 spôsobov, ako pripraviť nehnuteľnosť na predaj

Čím viac ľudí sa bude zaujímať o vašu nehnuteľnosť, tým väčšie sú reálne šance na predaj. Dokonca máte vyššiu pravdepodobnosť, že konkurenčné ponuky povedú k lepšej predajnej cene.  

Otvoriť

5 najčastejších dôvodov, prečo sa Vám nedarí predať nehnuteľnosť

Predaj nehnuteľnosti je zväčša dlhodobý a stresujúci proces, no pokiaľ chcete predať nehnuteľnosť rýhlo a za férovú cenu, radi Vám s tým pomôžeme.

Otvoriť

Odhad ceny nehnuteľnosti: Koľko stojí?

Pri kúpe nehnuteľnosti zohráva vysokú úlohu cena. Určite ste si všimli, že znalecké posudky a odhady cien nehnuteľnosti sú častokrát odlišné. Jednu V predošlom článku sme vám napísali, na koho sa môžete obrátiť v prípade, ak máte záujem alebo potrebujete odhadnúť cenu vašej nehnuteľnosti. V tomto č [...]

Otvoriť

Odhad ceny nehnuteľnosti: Na koho sa obrátiť?

Plánujete si brať hypotéku, dedíte nehnuteľnosť alebo máte v pláne predať byt/dom, ale nie ste si istý, za koľko vašu nehnuteľnosť môžete predať? V predošlom článku sme vám ukázali, ako si sami najlepšie stanovíte predajnú cenu nehnuteľnosti. No v prípade, ak sa chcete alebo potrebujete obrátiť na o [...]

Otvoriť

5 rád, aby váš domov pôsobil útulnejšie

Chceli by ste, aby ste sa vo svojom domove cítili pohodlne a príjemne? No stále, neviete prísť na to, čo zmeniť, aby pôsobil útulne? Máme pre vás 5 rád, ktoré pomôžu zvýšiť úroveň pohodlia vášho domova, bez prehnaných výdavkov. 

Otvoriť