Chcem ponuku

Ako nafotiť nehnuteľnosť pred predajom

Chystáte sa na predaj nehnuteľnosti? Kľúčom k úspešnému predaju je dokonaly inzerát a kvalitné fotografie, ktoré by mali prezentovať nehnuteľnosť v čo najlepšom svetle. Ako ale takéto fotografie spraviť? Poradíme Vám! 

Bez upratovania to nepôjde

Je jasné, že nehnuteľnosť by mala pôsobiť čo najdokonalejšie. Preto sa na začiatok zamerajte na jej poriadok - a to ako v interiéri, tak aj v exteriéri. Schovajte a upracte všetko nepotrebné z kuchynskej linky (nezabudnite na hubku na riad a čistiace prostriedky, na fotografiách totiž nepôsobia dobrým dojmom), zo stolov a poličiek utrite prach. Povysávajte, pretrite podlahy, vyleštite zdrkadlá a nezabudnite upratať balkón. Jednoducho si naordinujte veľké upratovanie. 

Malá úprava a správne svetlo 

Aby daná nehnuteľnosť priamo nabádala ku kúpe, bez menších úprav sa neobídete. Zbavte sa starej odlupovacej maľovky, poškriabanú podlahu vhodne zakryte štýlovým kobercom, okna ozdbobte závesmi, na stôl položte čerstvé kvety a zapáľte sviečky. Jednoducho povedané - odstraňte nedokonalosti a ukážte prednosti nehnuteľnosti. 

Vyberte si správne miesto 

Uvedomte si, že fotografie musia zachytiť čo najviac z miestnosti. Zabudnite na mnoho detailných fotografií, namiesto toho si vyberte jedno miesto, odkiaľ miestnosť odfotíte. Aby mali fotografie “hĺbku”, štandardne by mali byť zachytené aspoň tri steny, preto si pri fotení stúpte do rohu alebo do dverí. 

Vyhnite sa tupým uhlom 

Cieľom je zachytiť nehnuteľnosť čo najreálnejšie. Preto sa vyhnite fotografovaniu z hora, alebo rôznych funkciám - ako napríklad “fish eye” alebo leteckým záberom. Fotoaparát držte na úrovni hrudníku a foťte priamo. 

V prípade, ak viete, že fotografovanie nie je vašou silnou stránkou, rovno odporúčame kontaktovať odborníkov. Poprípade môžete kontaktovať rovno nás a my už Vašu nehnuteľnosť priamo kúpime. 

Zavolajte REINS

Pokiaľ si myslíze, že za dokonalými fotkami je mnoho práce, na ktorú momentálne nemáte čas, kľudne oslovte nás. Váš byt nielenže nafotíme, ale rovno ho aj odkúpime a Vy sa tak zbavíte starostí s predajom. Stačí, ak vyplníte len náš formulár: TU a my Vás budeme obratom kontaktovať.



Pokračujte v čítaní