Chcem ponuku

Home staging - 4 rady

Home staging - čo to je?

Home staging môžeme charakterizovať ako profesionálnu prípravu nehnuteľnosti k predaju alebo aj prenájmu. V prípade, ak sa rozhodnete predať nehnuteľnosť sami, so službou Vám pomôže špeciálne vyškolený profesionál. Avšak, ak sa chcete zbaviť starostí, dnes už takmer každá realitná kancelária túto službu pri predaji bytu ponúka. 

4 základné triky home stagingu:

Osvetlenie

Nesmierne dôležitou súčasťou home stagingu je osvetlenie. Práve dobre osvetlená nehnuteľnosť priláka potencionálnych kupcov. Zaistite v každej miestnosti dostatočné zdroje svetla. 

Rovnako dbajte aj na umiestnenie, kde sa osvetlenie nachádza - kombinujte bežné osvetlenie, malé lampičky na komode alebo na nočnom stolíku a samozrejmosťou sú sviečky, ktoré spríjemnia celú atmosféru. 

Maľba - steny 

Ďalším lákadlom pre zákazníky je maľba. Výber správnej farby totiž môže napríklad opticky zväčšiť miestnosť alebo naopak ju príjemne zútulniť.

Rozhodne sa nepúšťajte do žiadnej divočiny, držte sa pri zemi v neutrálnych odtieňoch, aby si kupujúci vedel predstaviť aj svoju budúcu verziu.

Poriadok 

Myslíte si, že dom plný neporiadku a chaosu vyvolá u kupujúceho dobrý dojem? Pred samotným predajom Vašu nehnuteľnosť upracte, vyčistite, nevynechajte ani staré a poškodené okenice alebo dvere.

Dekorácie

Vhodná dekorácia dokáže doslova zázraky. Ak, máte nehnuteľnosť upratanú, rozmiestnite po nej rôzne dekoratívne prvky, ktoré spríjemnia a esteticky ju zľahka upravia.

Moderný čajový servis na stole, zapálená sviečka a príjemné svetlo vďaka novým závesom určite upútajú pozornosť. 

Obývací pokoj môžete rozžiariť farebnými vankúšmi alebo inými textíliami. A určite nezabudnite a kvetiny. 


Prečo sa obrátiť na nás?

V prípade, ak sa rozhodnete predať byt nám, táto starosť Vám úplne vypadne. My totiž Vašu nehnuteľnosť vieme kúpiť v akomkoľvek stave. Či už máte nehnuteľnosť v pôvodnom, zdedenom alebo aj modernom šate. 

U nás len stačí vyplniť náš kontaktný formulár TU a my sa Vám obratom ozveme späť.



Pokračujte v čítaní