Chcem ponuku

3+1 spôsobov, ako pripraviť nehnuteľnosť na predaj

Čím viac ľudí sa bude zaujímať o vašu nehnuteľnosť, tým väčšie sú reálne šance na predaj. Dokonca máte vyššiu pravdepodobnosť, že konkurenčné ponuky povedú k lepšej predajnej cene.  

Preto nezabúdajte, že príprava nehnuteľnosti na výhodný predaj nie je nútené zlo, ale príležitosť, ktorá Vám celý predaj môže uľahčiť. A zároveň možno prinesie viac peňazí.

Prinášame 3 tipy, vďaka ktorým z prezentácie Vašej nehnuteľnosti získate maximum:

 

1. Vyšperkujte interiér 

Netreba zabúdať, že prvý dojem je dôležitý a môže potencionálneho kupujúceho naladiť alebo odradiť od samotnej kúpy. Interiérom poskytuje budúcemu vlastníkovi domov, preto sa uistite, že ste sa zbavili všetkých nedokonalostí. Dbajte, aby tapety a farby na stenách neobsahovali žiadne nezrovnalosti, odreniny alebo poškodenia. Podlahy by mali byť čisté a vyleštené, a ak máte v byte aj koberce, oplatí sa ich dôkladne vyčistiť. Okná by nemali byť špinavé a svetlá by mali naplno fungovať. Práve tie najmenšie detaily, môžu urobiť najväčší rozdiel. Pokiaľ máte v byte nábytok, pridajte textíliu, aby interiér pôsobil útulnejšie.

 

2. Fotky, fotky a ešte raz fotky

V dnešnej dobe každý vie, že kvalitné fotky predávajú. Fotografie vašej nehnuteľnosti budú totiž prvou vecou, ktorú potenciálni kupujúci uvidia a budú rozhodovať o tom, kto si rezerváciu obhliadky skutočne rezervuje a niekým, kto iba skenuje ďalšiu nehnuteľnosť na zozname realitných stránok. Pokiaľ máte možnosť, určite zrealizujte video prehliadku, tak sa môže kupujúci lepšie predstaviť dispozíciu bytu. Pokiaľ nemáte možnosť realizovania videoprehliadky, určite pridajte do galérie pôdorys. Dbajte na to, aby boli fotky svetlé a dobrej kvalite. Celkovo z nich musí žiariť príjemná atmosféra a mali by zobrazovať skutočný stav bytu.

 

3. Pretrhnite citové puto

Aj keď sa to ľahko povie, ale ťažšie spraví, je to naozaj dôležité. Je potreba myslieť na to, že o chvíľu Vás čaká niečo nové a že kľúče od danej nehnuteľnosti budú patriť niekomu inému. 

TIP: Nezabudnite, že pri obhliadkach je rovnako dôležité odložiť všetky osobné fotografie, diplomy a ostatné intímne rodinné dokumenty. Nie je vhodné zaťažovať potencionálnych záujemcov o kúpu silným emočným nábojom týchto vecí, ktoré pre neho nemajú rovnakú hodnotu ako pre Vás. Nechcete, aby kupujúci analyzoval kto býval v byte, ale aby si predstavoval ako tam bude bývať on. 

 

Bonus:   Oslovte nášho agenta

Nemáte záujem podieľať sa na všetkých starostiach spojených s predajom? Spojte sa s nami a predajte Váš byt nám. Je to naozaj jednoduché, stačí len vyplniť náš formulár TU. Vašu nehnuteľnosť kúpime v priebehu pár dní a dokonca za férovú cenu. Pozrite sa, aké ďalšie výhody to môžete mať, ak sa rozhodente predať nehnuteľnosť nám.

Pokračujte v čítaní