Chcem ponuku

Predaj nehnuteľnosti s REINS

S predajom nehnuteľnosti prichádza časovo náročné obdobie a s ním spojené aj mnoho stresu. Venovať sa potencionálnym záujemcom a za každým sa snažiť prezentovať byt v čo najlepšom svetle, okrem toho nikdy nemáte istotu, či daný záujemca reálne Vašu nehnuteľnosť kúpi a tak sa predaj môže predĺžiť na niekoľko mesiacov. 

Ak vo Vás daná predstava vyvoláva paniku, máme pre Vás jednoduché riešenie - predajte nehnuteľnosť nám. My Vašu nehnuteľnosť kúpime napriamo a to v priebehu pár dní. Zameriavame sa na férový a bezproblémový odkup nehnuteľností. Zbavíme vás stresu spojeného s predajom a pomôžeme vám administratívou, so sťahovaním a poprípade aj potrebnom vyprataní bytu.  

Zdarma Vám ohodnotíme nehnuteľnosť - Vysoká suma často vystraší potencionálnych kupujúcich a udrží byt na trhu príliš dlho, naši agenti však vedia, ako porovnať Váš byt s podobnými nehnuteľnosťami, ktoré sa nedávno v okolitej lokalite predali a na základe nášho algoritmu vám ponúkneme za nehnuteľnosť férovú cenu. Stačí vyplniť náš formulár a my sa Vám obratom ozveme.

Odkúpime Váš byt – okrem toho, že Vám nehnuteľnosť ohodnotíme, sme schopní Váš byt odkúpiť v expresnom čase, tak sa zbavíte zbytočného čakania na ponuky kupujúcich, znižovania cien, obhliadok a samotného zdĺhavého procesu spojeným s predajom.

Poskytneme Vám individuálne podmienky – chcete predať byt už teraz, ale nový domov budete mať k dispozícií až o mesiac? Potrebujete dopredu zálohu z predaja bytu? Na všetkom sa vieme dohodnúť, ku každému predávajúcemu sa snažíme pristúpiť individuálne, aby sme vyhoveli v prospech oboch strán.

Platbu zasielame expresne - po podpísaní zmlúv a prepísaní bytu na katastrálnom úrade, sme schopní platbu za byt previesť na Váš účet v priebehu pár hodín, ale aj tu sa vieme dohodnúť na individuálnych podmienkach. Pokiaľ potrebujete zálohu za platbu skôr, ako bude byt prepísaný na katastri, vieme Vám zaslať časť finančných prostriedkov dopredu. 

Pomôžeme Vám so sťahovaním a vyprataním bytu - ako sme už spomenuli, dátum sťahovania si určíte sami. Nezáleží nám na tom, či sa plánujete sťahovať hneď po predaji, alebo potrebujete ešte mesiac čas na presťahovanie. Nerobí nám problém počkať a dokonca Vám so samotným sťahovaním pomôcť. 

 Pripravíme byt pre nových majiteľov – aj keď je Vaša nehnuteľnosť tým správnym domovom, pri nevhodnom uvedení na trh, môžu mať potencionálni záujemci nejaké pochybnosti. A preto sme tu my, aby sme Váš domov zdokonalili a zrekonštruovali tak, aby kupujúcich inšpiroval a nadchol k ich vysnívanému domovu.

 



Pokračujte v čítaní