Chcem ponuku

Rýchly predaj bytu za výhodnú cenu? Je to možné.

Rozhodli ste sa predať nehnuteľnosť a začínate riešiť samotný predaj. Možno sa plánujete presťahovať do rodinného domu, možno potrebujete väčší či menší byt alebo sa sťahujete z jedného konca Slovenska na druhý. Nech sú vaše dôvody na predaj akékoľvek, najradšej by ste byt predali okamžite. Rýchlym predajom sa zbavíte niekoľkomesačného stresu s obhliadkami a čakaním na kupcu, ktorý má pred sebou zdĺhavé riešenie hypotéky.

Bežný predaj vs. predaj s REINS

Bežný predaj nehnuteľnosti trvá v priemere 116 dní, ktoré sa niekedy môžu dostať až na hranicu 6 a viac mesiacov, kvôli rôznym komplikáciám v procese predaja či už zo strany kupujúceho alebo predávajúceho. REINS vie predaj urýchliť o viac ako 85 dní.

Expresný predaj bytu

Ak ste typ človeka, ktorý má rád rýchle riešenia, môže vás zaujať naša ponuka expresného predaja nehnuteľnosti. Jednoducho predáte nehnuteľnosť nám, čím skrátite predaj o viac ako 85 dní. Na vašu nehnuteľnosť vám vypracujeme cenovú ponuku, aby ste zistili, za koľko € ju dokážete predať. Po žiadosti cenovej ponuky sa vám ozveme a dohodneme si jedinú obhliadku, ktorú absolvujete. Po nej od nás obdržíte finálnu cenovú ponuku, dohodneme detaily predaja a peniaze máte do niekoľkých dní na účte.

Výhody expresného predaja

Tento rýchly predaj nehnuteľnosti vám prinesie niekoľko výhod. Ušetrí čas s celým procesom predaja, s obhliadkami, inzerciou a možným naťahovaním podmienok s kupcom. Peniaze za kúpu máte na účte najneskôr do 30 dní.

Ak sa rozhodnete predať váš byt expresne, stačí vyplniť náš formulár.


Zdroj fotky: freepik.com/yanalya

Pokračujte v čítaní