Get your offer

Kroky, na ktoré nemusíte myslieť, ak sa rozhodnete predať nehnuteľnosť REINS

Premýšľate nad predajom nehnuteľnosti, ale odrádza Vás celý zdĺhavý proces predaja, ktorý sa môže predĺžiť aj na niekoľko mesiacov? Našťastie existuje možnosť výkupu nehnuteľnosti, ktorú ponúka naša spoločnosť.

Okamžitým odkupom Vám tak odpadnú nepríjemné a otravné starosti týkajúce sa klasického predaja nehnuteľnosti. O aké kroky sa presne jedná?

1. Nekonečné kontaktovanie od záujemcov

Záujemci sú pri predaji nehnuteľnosti najdôležitejším aspektom, avšak neustále zdvihanie telefónu a predávaní informácií sú častokrát už viac na obťiaž. Hlavne pri dlhom predaji.

2. Prehliadky nehnuteľnosti

Ruku na srdce - naozaj máte čas tráviť po pracovnej dobe ešte aj prehliadkami Vašej nehnuteľnosti, ktoré mnohokrát ani nevyjdu? V našom prípade s nami strávite len jednu jedinú obhliadku a následne Vašu nehnuteľnosť kúpime.

3. Vyjednávanie o cene nehnuteľnosti

Stanovili ste si pevnú cenu, ktorú sa snaží mnoho záujemcov znižiť? My Vám zaplatíme prvú stanovenú a odsúhlasenú cenu, pri ktorej nezaplatíte žiadne dodatočné poplatky. Na čom sa dohodneme, to platí.

4. Neustále kontaktovanie agentami

S nami sa rozhodne nestane, že Vás niekto z našich agentov bude neustále obťažovať, či už kvôli potencionálnym záujemcom alebo kvôli vybaveniu rôznych záležitostí na úradoch. My sme samostatná jednotka, bez ďalších tretích strán.

5. Upratanie a úprava nehnuteľnosti pred prehliadkou

Rozhodne si nemusíte robiť starosti s tzv. home.stagingem. MY nehnuteľnosť odkupujeme aj v jej pôvodnom stave.

6. Vypratanie nehnuteľnosti

Šetríme Vás čas a energiu. Vy sa nemusíte stresovať prípadným zajistením externej firmy na vypratanie nehnuteľnosti. O nepotrebný nábytok sa rovnako postaráme.

7. Sťahovanie do nového

Našim heslo je správať sa ku každému zákazníkovi ľudsky. To znamená, že sa postaráme a pomôžeme s následným sťahovaním do nového. Dokonca Vám ani v deň podpisu zmluvy o odkúpení nehnuteľnosti z bytu nevyhodíme. Pokiaľ potrebujete stráviť v starom dome alebo byte ešte nejakú chvíľu, nie je problém. Na individuálnych podmienkach sa radi dohodneme.

Continuereading