Chcem ponuku

22 poschodí a 137 bytov – REINS bude predávať nový rezidenčný projekt v centre Bratislavy

REINS Development sa stal obchodným partnerom projektu Discovery Tower. Náš skúsený tím už začal práce na strategickom nastavení predaja a marketingu.

REINS GROUP bude predávať 137 bytov v modernej, nadčasovej, 22 poschodovej budove Discovery Residnece, v novovznikajúcej obytnej zóne Mlynské Nivy.

Výnimočnosťou obytného komplexu je, okrem vynikajúcej lokality, štýlové bývanie. Pokojné bývanie poskytne najmä zóna oddychu, ktorá bola vytvorená priľahlím parkom plným zelene. Discovery Residence ponúk priestor pre denné aktivity, ktoré budú obyvatelia môcť realizovať na vlastnom športovom a detskom ihrisku. Dôkazom, že pôjde skutočne o ojedinelý projekt, svedčí luxusný dizajn budovy, spolu s komfortom ponúkaných bytov týkajúcich sa ich praktického dispozičného riešenia a výberu 2,3 a 4 izbových bytov, ktoré pôsobia svetlejšie aj vďaka veľkým oknám a dizajnovým riešeniam, ako integrované kvetináče, kuchynské ostrovčeky a množstva ďalších bonusov, ktoré dodávajú projektu jednoznačne vyšší štandard.

Pre ešte väčšie pohodlie obyvateľov poskytuje Discavery Residence parter s recepciou aj kaviarne, obchody, administratívne priestory.

Samozrejmosťou je aj 199 parkovacích státí v podzemných podlažiach.

Úlohou nášho tímu REINS GROUP bude koordinácia predaja a uspokojenie požiadaviek klienta a naplnenie nášho sloganu “ dávame priestor riešeniam “ aj v tomto segmente realitného trhu

Pokračujte v čítaní