Get your offer

Ako predať nehnuteľnosť, v ktorej žijú domáce zvieratá?

Takmer všetci milujeme domáce zvieratá, čo ukazuje aj prieskum, že sme spolu s bratmi Čechmi národ psíčkarov a mačiek. Avšak mať v byte domáce zviera so sebou prináša aj komplikovanejší predaj a preto je potreba sa naň poriadne pripraviť. Pripravili sme si pre Vás rady, ktoré Vám predaj uľahčia.

1. Odstráňte všetky známky toho, že v dome žijú domáci miláčikovia

V prvom rade je dôležité pripraviť nehnuteľnosť na prehliadku. Žiadny záujemca predsa nechce zakopnúť o psie hračky alebo v horšom prípade, o mačaciu toaletu plnú prekvapení. Preto sa postarajte o to, aby ste upratali všetko, čo so zvieratkami súvisí, napríklad aj misku s jedlom, hračky, toaletu, vodítka alebo aj peliešky v ceste.

2. Zbavte sa všetkého nepríjemného pachu

Vy ste možno zvyknutý na pach svojich štvornohých kamarátov, ale pach je prvým faktorom, ktorý kupujúceho môže od prípadnej kúpy odradiť. Úplne najjednoduchšie by bolo, ak by ste do svojho príbytku pozvali firmu, ktorá by si so zápachom poradila. Ak, ale dáte prednosť svojej zručnosti, stavte na kvalitné čistiace produkty - ideálne také, ktoré neutralizujú zápach. Pachy sa držia predovšetkým v textíliách, preto nezabudnite na koberce, vankúše alebo sedaciu súpravu. Až následne môžete dom vybaviť vonnými sviečkami a interierovými parfénmi.

3. Veľká očista nehnuteľnosti

Veľké upratovanie by sme mali zrealizovať v každom prípade, aj keď už domáce zvieratká nemáte. Zamerajte sa na špáry, okná a hlavne na prach. Dodajte kúpeľni čistotu a lesk, staré záclony vyperte a rozhodne poriadne povysavajte koberce a všetko na čom sú alebo môžu byť zvieracie chlpy.

4. Opravte poškodenia spôsobené domácimi zvieratami

Je ľahké prehliadnúť škody, ktoré Váš miláčik v priebehu čau spôsobil. Potencionálny kupujúci sa však na nehnuteľnosť pozerá kritickým okom a dokonca aj malé poškodenia môžu kupujúceho od kúpy odradiť a je možné, že si budú myslieť, že ste sa o Vašu nehnuteľnosť poriadne nestarali.

Preto sa zamerajte na:

  • potrhané a zašlapané koberce

  • poškrabaný a opotrebovaný nábytok

  • poškrabané drevo alebo podlaha

  • ohryzené alebo poškrabané dvere, steny, parapety, dvierka od kuchynskej linky

  • roztrhané závesy a záclony

5. Alebo to všetko nechajte na nás!

Pokiaľ chcete nehnuteľnosť predať v čo najkratšom čase a s čo najmenšími starosťami, kontaktujte nás. Vašu nehnuteľnosť odkúpime v jej aktuálnom stave, bez nutnosti niečo vymieňať, vypratávať alebo opravovať. Pôvodný stav nehnuteľnosti pre nás nie je žiadny problém, zameriavame sa na odkup a rekonštrukcie bytov, ktoré následne vraciame späť na trh. Pre nezáväznú, férovú a bezplatnú ponuku na kúpu Vašej nehnuteľnosti stačí vyplniť tento formulár.

Continuereading