Chcem ponuku

Prečo robíme to, čo robíme už 10 rokov a stále pokračujeme

Pred desiatimi rokmi bola spoločnosť REINS založená na základe predpokladu, že ľudia by mali mať možnosť predať a kúpiť nehnuteľnosť na niekoľko kliknutí. 

Žijeme vo svete, v ktorom si môžeme objednať potraviny, rezervovať letenky a privolať si odvoz, a to všetko z pohodlia nášho telefónu. 

Ale toto pohodlie, táto jednoduchosť používania, neexistovala pre ľudí, ktorí potrebujú kúpiť či predať nehnuteľnosť.


Snažíme sa to zmeniť.

Spoločnosť REINS zmenila tradičný proces predaja a kúpy na niekoľko jednoduchých online krokov. Svoj domov nám môžete predať za ponuku v hotovosti - bez obhliadok, bez vykonávania opráv, bez rekonštrukcie, bez neistoty. 

Pomôžeme vám pri hľadaní, obhliadke a kúpe vášho ďalšieho domova. Môžeme zefektívniť vaše sťahovanie alebo nasťahovanie sa od začiatku až do konca. Žiadne dvojité sťahovanie alebo výdavky na dvojitú hypotéku, keď sa snažíte zladiť predaj a kúpu nehnuteľnosti. Mnoho našich spokojných klientov na Slovensku a v Čecháchi ušetrilo nespočetné hodiny stresu a starostí, a čo je dôležitejšie, mohli si proces sťahovania užiť. Sťahovanie je často podnietené veľkým životným momentom - novým dieťaťom, novou prácou, novou kapitolou. Poslednou vecou, na ktorú by ste mali myslieť, by mali byť obavy, či sa vôbec obchod uskutoční.


Pomáhame ľuďom plniť si ich sny pomocou moderného spotrebiteľského realitného zážitku - jedinečného zážitku, ktorý sme vytvorili a naďalej zdokonaľujeme. Vďaka nášmu pracovitému a oddanému tímu na Slovensku a v Čechách, softvéru, cenovým možnostiam, najmodernejšiemu vzdelíávaniu v oblasti realít dnes môžeme povedať, že sme jedničkou na trhu pre zjednodušenú kúpu a predaj nehnuteľností. 


Na tejto ceste náš tím veriacich urobil z ostatných veriacich. V spolupráci s naším vlastným interiérové štúdio REINS Home dodávame každý mesiac na trh niekoľko nových rekonštrukciách bytov a domov. Spolupracovali sme aj s maklérmi a online realitnými portálmi, aby sme umožnili väčšiemu počtu predávajúcich predávať s REINS. 


Po desiatich rokoch máme pocit, že sme len na začiatku. Za posledné desaťročie sa realitný priemysel vyvinul tak, ako sa vyvinul a čaká nás ešte veľa zmien. Naša jedinečná technológia, prevádzkové schopnosti a odborné znalosti nám umožnila rozšíriť naše pokrytie aj do Českej republiky. Tým, že ostávame verní našim koreňom v oblasti vynaliezania a zdokonaľovania sa, budeme naďalej budovať najdôveryhodnejšiu platformu elektronického obchodu s nehnuteľnosťami. Naším cieľom je byť prvým miestom, ktoré Vás napadne pri predaji alebo kúpe nehnuteľnosti. Aby bol predaj či kúpa nehnuteľností jednoduchým, ako je ťuknutie na tlačidlo. 


Desať rokov nášho podnikania je odrazom tvrdej práce mnohých ľudí: nášho tímu, partnerov a klientov. Práve oni nám pomohli dosiahnuť tento míľnik a budú nás hnať vpred aj naďalej. 









Pokračujte v čítaní